Opleidingen en losse modules

inzichtgevend

Te volgen in deeltijd

Alle opleidingen zijn goed te combineren met een baan of andere bezigheden.

opleiding coach en therapeut NEM Academy

Praktijkgericht

De lessen zijn praktijkgericht. Veel interactie, veel oefenen en stoeien met de theorie.

persoonlijk-leiderschap

Leven lang leren

Omscholing tot een mensgericht begeleidend beroep met goede perspectieven op de arbeidsmarkt.

Mis de kans niet om het beste uit jezelf te halen 

Geef een nieuwe wending aan je leven!

Transformatie Coach en Therapeut

Een veelzijdige en afwisselende opleiding die bestaat uit 7 modules. Ontwikkel jezelf en leer op een diepgaande manier met mensen  werken.

Succes in eigen Coachpraktijk

Je wilt graag starten met een eigen praktijk maar weet niet waar te beginnen. Een programma speciaal voor startende coaches en therapeuten. 

Inspirerende Online Cursussen

Wil je in je eigen tijd en tempo korte cursussen volgen neem dan een kijkje bij onze online Academy.

Losse Modules die je kunt volgen

opleiding-coach

 Jouw balans centraal

Om andere mensen te kunnen begeleiden is het belangrijk dat je weet waar je voor staat. Werken aan je innerlijke balans en naar de kern van jezelf. Daar ga je mee aan de slag in de module Persoonlijke Ontwikkeling.

opleiding-coach-spirituele-wetten

Werken met spirituele wetten

In de module Kosmologie leer je te werken met rituelen, krijg je kennis van de werking van spirituele wetten en leer je door middel van allerlei oefeningen de werking van deze wetten toe te passen.


opleiding-energetische-coach

Ontwikkel je intuïtie

Je krijgt inzicht in de werking van het menselijk energiesysteem en leert optimaal te werken met je intuïtie. Tijdens de module Energetica leer je energetisch coachen op een 'no-nonsense' manier. 


Familieopstellingen begeleiden

In de module Systeemdenken maak je kennis met de systeemtheorie, krijg je inzicht in de werking van familiepatronen en leer je familieopstellingen op een professionele manier te begeleiden. 


1 Module omvat 16 lesavonden of 8 dagen

opleiding-coach

Veranderingen begeleiden

Leer diepgaande transformatieprocessen te begeleiden in de module Transformatiebegeleiding Ontwikkel je persoonlijk leiderschap en leer werken met de Transactionele Analyse.

opleiding-coach

Jij als therapeut of coach

In de praktische module Moversvaardigheden ga je aan de slag met therapeutische en coachende vaardigheden. Je leert professioneel gesprekken te voeren en ontdekt je eigen stijl.

Chakra Psychologie

Bestudeer de chakrapsychologie, maak een analyse en leer de diverse chakra's bij jezelf en anderen in balans te brengen in de module Spirituele Psychologie.


opleiding coach nem academy

Succes in Eigen Coach Praktijk

Je wit een eigen coach praktijk starten en hebt behoefte aan praktische ondersteuning.

Stop met twijfelen, volg dit online programma en bouw stapsgewijs aan een Succesvolle Coach Praktijk

Studenten aan het woord

Alle modules bij NEM Academy zijn echt een aanrader! Je zult er geen spijt van krijgen. Persoonlijk vind ik dit het beste cadeau dat ik ooit aan mezelf heb gegeven. Prachtige modules vol met mooie inzichten. Ik heb ze stuk voor stuk als zeer waardevol ervaren.

Alexandra Dias

De hele studie is voor mij een persoonlijke zoektocht geweest naar wie ik ben, waar ik vandaan kom en wat belangrijk voor mij is. Elke module raakte mij diep in mijn ontwikkelingsproces. De vaardigheden leerde ik door ze zelf aan de lijve te ervaren. De persoonlijke benadering en begeleiding van de docenten maken dat studeren en persoonlijk ontwikkelen samensmelten.  Ik ben nu in mijn eigen praktijk Elsaari aan de slag en neem naast opgedane kennis en vaardigheden vooral ook de liefdevolle en warme manier van omgaan met elkaar mee die ik de de afgelopen jaren bij NEM Academy heb ervaren.

Elly Punselie

Ik heb de opleiding tot Transformatie Coach en Therapeut gedaan met tussenpozen, waardoor ik het kon inpassen in mijn fulltime werkschema.

Voor mezelf stond vanaf begin vast dat ik dit wilde toepassen in het bedrijfsleven. Ik schrijf en geef trainingen waarmee we teamleiders coachen.

De kennis en kunde die ik inzet, zijn deels uit mijn eigen werkervaringen, het andere deel zijn technieken die ik als student aan de NEM heb geleerd. De opleiding heeft me verrijkt met een enorme kennis die ik dagelijks met het grootste plezier inzet. Hele mooie toepasbaarheid in het bedrijfsleven.

José Meesters-Zwiers | Quality Workflow trainer
coach en therapeut opleidingen nem academy

Een kado voor jezelf!

Groei en ontwikkeling

opleiding coach en therapeut

Mensen coachen

Wij houden van kwaliteit en hebben verschillende erkenningen

NEM Academy keurmerk
nem academy erkenningen
nem academy erkenningen