Leven vanuit liefde, passie en vertrouwen

Dit boek neemt je mee op een ontdekkingsreis

Een ontdekkingsreis naar Essentie

Dit boek neemt je mee op een enerverende ontdekkingsreis door jouw innerlijk landschap. Je wordt je bewust van Zelf ofwel de invloed van je ego dat vooral gericht is op de buitenwereld. Je ondergaat een ontmoeting met Zelluf, jouw diepere stem van wijsheid die verbonden is met de Oorsprong van het leven. Zelluf leert je  te kijken met je hart en een leven te leiden vanuit liefde, vertrouwen en passie!

De opbouw van het boek:

  • Essentie: waar kom jij vandaan?
  • De Verwijdering: hoe raak je verwijderd van je puurheid?
  • Transformatiepunt: hoe leidt persoonlijke crisis tot her-innering en diepe verbinding?
  • De Ontmoeting: hoe kom je weer in contact met je hart en diepere essentie?
  • De Stroom: hoe leef je het leven waar je voor bent gekomen?
  • De Creatie: hoe werk je samen met de liefdevolle energie van je ziel?

Een boek met een missie

"Als we de leegte durven aanvaarden en kunnen aanschouwen,   ontstaat in de duisternis van het niets, de schoonheid van alles.

Dan ontstaat keuze vanuit Essentie en kunnen we de roep van de ziel en onze bestemming volgen, wat die dan ook moge zijn.

Dat we op een dag mogen schitteren en stralen, in het eenheidsbewustzijn, dat verscholen ligt in ons allen. 

Dat we vanuit die Essentie van het bestaan elkaar kunnen ontmoeten en elkaar kunnen bewonderen in wie we werkelijk zijn.  

In liefde, onze natuurlijke staat van zijn."              

Over de auteurs

Nathalie van Spall & José van den Diepstraten en zijn de oprichters van NEM Academy. Samen hebben zij een missie: de liefde in de wereld brengen en mensen aanraken in het volgen van hun hart. Beiden hebben, naast het begeleiden van mensen, een diepe passie voor schrijven.

Zo schreef José de boeken 'Afscheid' en 'Zonnevrouw' en publiceerde Nathalie jarenlang artikelen in diverse vakbladen en had zij een column in de psychosociale courant. 'Zelf ontdekt Zichzelluf' is hun eerste gezamenlijke boek. Naar aanleiding van dit boek ontwikkelden zij een inspirerende theater productie. Bij het boek hoort een serie coach ontwikkelingskaarten die het zelfinzicht en de zelfreflectie kunnen verhogen.

Nathalie & José ontwikkelden samen een therapeutisch model: het NEM Model®. In 2019 kwam het boek 'knetterlekker in je vel uit'. Dit boek is gebaseerd op het NEM model®.

19 
jaren therapeutische ervaring

5000+

mensen begeleid

1500+

mensen opgeleid
14
jaren werken wij samen
zelf ontdekt zichzelluf boek
Joyce Marijnissen

Ik heb het boek 'Zelf ontdekt ZichZelluf' met verwondering gelezen. Na het lezen ben ik bewuster naar mezelf gaan kijken. Soms best confronterend maar ook heel mooi en puur.

zelf ontdekt zichzelluf boek
Jeroen van Schendel

Ik hou niet van lezen maar dit boek leest als een trein. Het is heerlijk leesbaar geschreven en zet je als lezer aan het denken. Ik vond het een verhelderend boek over wezenlijke dingen.

Nikki Savas
Een heerlijk eerlijk boek dat mij echt terug heeft gebracht naar mijn gevoel. Ik heb het in een ruk uitgelezen. En nog steeds pak ik het boek er regelmatig bij om even iets terug te lezen.

Ga je mee op reis?

Inspirerend, lekker leesbaar en pakkend

Impressies van de boekpresentatie