Disclaimer


Algemeen
New Energy Movers Academy (Kamer van Koophandel 20136522), hierna te noemen NEM Academy, vindt het leuk dat je onze site https://nemacademy.nl/ bezoekt. Wij bieden door middel van deze site informatie aan over onze dienstverlening. NEM Academy behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen of te wijzigen zonder daarover aan de bezoeker mededeling te hoeven doen. Wij doen er alles aan onze informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Desondanks kan het voorkomen dat de inhoud onvolledig of onjuist is. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze site. De informatie op https://nemacademy.nl/ is bedoeld als informatief.

 

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de informatie op deze site liggen bij NEM Academy. Dit geldt tevens voor het logo, teksten, modellen en handelsnamen.

 

Links
Deze website bevat links naar sites van derden. Dit wordt aangeboden als service aan bezoekers en gebruikers van deze site. Deze sites van derden hebben hun eigen inhoud, voorwaarden en handelswijzen. NEM Academy aanvaard op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor de inhoud of handelswijze van deze sites. Het gebruik van de links en de informatie die erachter zit is geheel voor eigen risico.

 

Privacy
NEM Academy respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens alleen voor diensten waar je om gevraagd hebt. Persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij voldoen aan de AVG zie hiervoor ook onze Privacyverklaring.