De balans opmaken en je leven veranderen?

Online cursus Tijd voor Jezelf

Laat je inspireren op een ontspannen manier

Diepgaande inzichten

Laat je inspireren en doe nieuwe inzichten op over jezelf.

Aandacht voor jezelf

Neem eens bewust de tijd en maak jezelf belangrijk!

coachopleiding

Contact met je gevoel

Het programma creëert verbinding met je gevoel.
opleiding coach nem academy

Ga je mee op een innerlijke reis?

Ben jij ook soms zo druk, druk, druk...en kom je amper toe aan jezelf? Zou je wel eens op een ontspannen en prikkelende manier de balans van je leven willen opmaken? De online cursus tijd voor jezelf neemt je op een inspirerende manier mee op een innerlijke ontdekkingsreis.

De cursus is gebaseerd op het boek 'Zelf Ontdekt Zichzelluf' geschreven door en José van den Diepstraten Nathalie van Spall. Reeds duizenden mensen werden door hen begeleid bij persoonlijke veranderingsprocessen. De aanpak van José & Nathalie is krachtig, confronterend, warm en diepgaand.


Wat mag je verwachten

De inhoud van de online cursus Tijd voor Jezelf

In 7 lessen nemen we je mee door jouw innerlijke wereld. De lessen omvatten:

 • Een inspiratie tekst
 • Een video
 • Korte oefeningen en opdrachten
 • Inspirerende 'eye-openers'
 • Diverse downloads en een werkboek
 • E-book Zelf ontdekt Zichzelluf


Wat ga je leren?

 • Je maakt contact met jezelf en je gevoelens
 • Je krijgt inzicht in jouw afweermechanismen
 • Je maakt de balans op over jouw leven
 • Inzicht in wat echt belangrijk voor je is

Na het volgen van deze cursus heb je inzichten gekregen die nog lang zullen nawerken. Dit kan leiden tot andere keuzes in je leven. 


Iets voor jou? Deze cursus is interessant als je:

 • Interesse hebt in psychologie
 • Tijd wilt maken voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • In contact wilt komen met je gevoel
 • De balans wilt opmaken
 • Interesse hebt in 'no-nonsense spiritualiteit'


Praktische gegevens

Investering

Je betaalt eenmalig € 65,- voor de online cursus 'Tijd voor Jezelf'.

null

Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot een professionele leeromgeving. Indien je daar behoefte aan hebt, kun je in onze community contact maken met gelijkgestemden.

null


Wat deelnemers zeggen

De online cursus 'Tijd voor Jezelf' heb ik als zeer zinvol en leerzaam ervaren. De opbouw van de cursus met uitleg, leesmateriaal, video en vragen bevorderen dat je (meer) bewust wordt van je eigen processen, patronen en mechanismen. Het heeft mij ertoe gebracht om echt naar mezelf te kijken naar wie ik ben. De bewustwording kan ook confronterend zijn en leerzaam tegelijk. Ik vond het een verrassende en verfrissende manier om met mijn persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Een waardevolle aanvulling!
Emilie Bastianen

Mooie cursus met heldere instructies, inspirerende video's en uitleg. De cursus is mooi opgebouwd met de verschillende levensfasen. In het bijgevoegde werkschrift, welke zowel digitaal als handmatig ingevuld kan worden, staan uitdagende en diepgaande vragen, die je uitdagen om eerlijk naar jezelf te kijken, Deze cursus is waardevol voor zowel mensen die aan het begin van hun persoonlijke ontwikkeling staan als voor diegene die al langer op dit pad lopen. Wat het voor mij waardevol maakt is dat ik weer even uitgedaagd word om eerlijk naar mijn eigen proces te kijken. In de drukte van alledag wil je nog weleens vergeten om jezelf op 1 te zetten en ga ik al snel mee in het ritme van gezin, werk en omgeving. Verder vind ik de kijk van de NEM op de mens, het leven en de wereld om ons heen enorm inspirerend en treffend. Het heeft mij erg veel gebracht, ik voel mij nu zoveel meer verbonden met mezelf, de natuur en de wereld om mij heen. Het geeft rust en vertrouwen.

Claudia Aalberts

In je eigen tempo

Onbeperkt toegang

Thuis of onderweg

€ 65,-

Ja, ik meld me aan en krijg direct toegang tot de cursus maak 'Tijd voor Jezelf'

Wil jij de beste versie van jezelf leven en ben je bereid jezelf te ontmoeten, dan gaat deze online training jou op weg helpen.

Margo Sentjens

De online cursus 'Tijd voor jezelf' is een herkenbare en laagdrempelige online cursus met de meeste diepgang die ik ooit zelf heb gedaan.

Melissa Frieser