Oprichters en Creators

Nathalie en José, 2 maatjes die samen de NEM runnen vanuit liefde en passie!

Oprichters & Creators
NEM Academy

 
José van den Diepstraten en Nathalie van Spall vormen de creators van New Energy Movers. Zo hetzelfde qua aanpak en visie maar toch heel anders! Ze kunnen met elkaar praten zonder woorden. En 1+1 is in hun geval 5!
Kwaliteit, Vernieuwing en Creatie is hun gezamenlijke strategische motto dit alles vanuit een energetische en spirituele no-nonsense benadering.
 
Nathalie van Spall
Nathalie (links op foto) is een creatieve generalist. Zij studeerde Beleid Bestuur en Management, Sjamanistisch genezen en Psychosociale Therapie. In 1999 richtte zij Mana op. Nathalie is Reiki Master en heeft ruimschootse ervaring in het begeleiden van veranderings- en transformatieprocessen bij mensen, teams en organisaties. Haar kracht is gelegen in het integreren van verschillende disciplines. Haar aanpak wordt gekenmerkt door een integratie van intuïtieve energetische vermogens, psychologisch en bedrijfsmatig inzicht. Naast het vormgeven aan het strategisch beleid binnen New Energy Movers vervult zij tevens docenttaken.
 
José van den Diepstraten
José (rechts op foto) is zeer veelzijdig onderlegd. Zij studeerde HBO-J, Psychosociale Therapie en Energetische Coaching. Voor lange tijd werkte zij als directeur van een jongerenorganisatie, daarna richtte ze haar praktijk Gaya-center op. José is Reiki Master en heeft ruimschootse ervaring in het begeleiden van teams, jongeren en mensen bij diverse transformatievraagstukken. Dit doet zij op haar eigen unieke krachtige en intuïtieve energetische manier. José is tevens auteur en ook nog eens zeer sportief onderlegd. Naast het vormgeven aan het strategische beleid binnen New Energy Movers vervult zij tevens docenttaken.

Comments are closed.