Docenten en Trainers

Docenten & Trainers NEM Academy

 

Francis Smulders

Francis Smulders

Francis is registertherapeute, Aura-Soma kleurendocent en Aura-Soma kleurencoach. Francis werkt bij NEM Academy als docente. Haar specialisatie is coaching naar de ziel. Naast haar werkzaamheden als docente heeft heeft ze een eigen praktijk.

 

 

 

Susanne Graf

Susanne Graf

Susanne is psychosociaal therapeut en werkt naast haar werkzaamheden als docent in haar eigen praktijk. Susanne geeft les in coach- en therapeutische vaardigheden. Het is haar uitdaging om mensen te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en levenshouding.

 

 

Ria Schoot Uiterkamp

Ria Schoot Uiterkamp

Ria heeft een grote passie voor het begeleiden van transformatieprocessen en is auteur van het boek ‘De roep van de ziel en de angst van het ego’. Ze heeft ruime ervaring in het begeleiden van groepen en individuen. Ria is energetisch coach in haar eigen praktijk, groepscoördinator en als docent verbonden aan NEM Academy.

 

 

Sander van den Berg

Sander van den Berg

Sander is transformatie en energetisch coach en geeft lessen op het gebied van Energetica. Hij begeleidt en coacht mensen bij persoonlijke en arbeidsgerelateerde vraagstukken. Sander is een zeer veelzijdig mens die onzichtbare energetische processen voor studenten werkbaar en praktisch kan maken.

 

 

Brenda van Donge

Brenda van Donge

Brenda van Donge

Brenda is transformatie coach, zij kan mensen op een liefdevolle en duidelijke manier confronteren. Zij heeft een sterkte intuïtie en straalt rust en veiligheid uit. Hierdoor voelen mensen zich op hun gemak en weet zij het best uit de ander naar boven te halen. Zij is verbonden aan de NEM Academy als transformatiecoach/therapeut, docent en supervisor.

 

 

Nicole Boin

Nicole Boin

Nicole Boin

Nicole heeft met haar achtergrond als HBO- opgeleid Beeldend therapeute en activiteitenbegeleider veel ervaring opgedaan binnen diverse zorginstellingen, waarvan 13 jaar in de psychiatrie. Daarnaast is zij Transformatie Coach en Therapeut. In haar werk combineert Nicole haar kennis, intuïtie, (levens)ervaring, humor, speelsheid en creativiteit om mensen verder op weg te helpen. Nicole werkt bij ons als transformatiecoach/therapeut, supervisor geeft ontwikkelingsdagen.

 

 

Sabine Postema

Sabine Postema

Sabine Postema

Sabine is arbeids- & organisatiepsycholoog. De grote passies van Sabine zijn psychologie, Mindfulness, energiemanagement en transformatietherapie. Ze werkt als zelfstandige, geeft al 15 jaar trainingen en begeleidt mensen op het gebied van levensvragen en werkgerelateerde uitdagingen. Zij is verbonden aan de NEM Academy als docent.

 

 

Hanne Rijksen

Hanne Rijksen

Hanne Rijksen

Hanne Rijksen studeerde geneeskunde en is werkzaam als huisarts. Tevens doceert zij in haar vak bij diverse instellingen. Zij is verbonden aan de NEM Academy als docent van de opleiding PSbK.

 

 

 

Etienne de Bree

Etienne de Bree

Etienne de Bree

Etienne de Bree is een allround trainer en docent op het gebied van o.a. psychopathologie. Hij geeft les aan professionals en vrijwilligers die te maken hebben met mensen die psychiatrische problematiek hebben. Tevens is hij docent Verpleegkunde. Etienne is verbonden aan de NEM Academy als docent aan de opleiding PsbK.

 

 

 

Myriam van Nieuwburg

Myriam van Nieuwburg

Myriam studeerde HBO Maatschappelijk Werk en heeft zich gespecialiseerd in systemisch werk. Zij heeft een passie voor het begeleiden van familie- en gezinssystemen en heeft jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening en het schoolmaatschappelijk werk. Myriam laat zich in de ontmoeting verrassen door de mens tegenover haar en wil mensen raken in hun kern: therapiemagie. Naast haar praktijk in gezinsbegeleiding is Myriam verbonden aan NEM Academy als docent van de opleiding PSbK en de Movers opleiding.

 

 

Karin Elshout

Karin Elshout -van Gaal

Karin Elshout -van Gaal

Karin is psychosociaal en systemisch therapeut. Zij werkt graag vanuit haar intuïtie, daar ligt haar kracht. Haar specialiteiten zijn traumaverwerking en relatietherapie. Zij  bestuurt een stichting en werkt op vrijwillige basis in het bedrijf van haar echtgenoot. Zij is verbonden aan de NEM Academy als docent aan de opleiding PSbK. Daarnaast verzorgt zij ook onze EMDR bijscholing.

 

 

Marloes Lurvink

Marloes Lurvink

Marloes Lurvink

Marloes Lurvink is arts en en hypnotherapeut. Zij heeft haar eigen praktijk en is tevens werkzaam als arts in een obesitas kliniek. Zij is docent aan de opleiding PSbK.

 

 

 

Marie-Louise Willemen 2015

Marie-Louise Willemen

Marie-Louise

Marie-Louise is een bevlogen lichaamsgerichte therapeut-trainer en coach. Zij is gespecialiseerd in Emotioneel Lichaamswerk, dans en lichaamsgerichte coaching. Ze brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging en begeleid ze om in hun kern te blijven. Juist door zichzelf te zijn, verbindt ze mensen met zichzelf en met elkaar. Hierdoor ontstaat er verdieping in het contact wat samenhorigheid, bewustwording, ontspanning en plezier brengt. Ze is verbonden aan de NEM Academy als docent voor de Bijscholing Emotioneel Lichaamswerk ( ELW)

 

Elra Heus 2017

Elra Heus

Elra Heus

Elra is energetisch & creatief therapeut en coach. Ze heeft een eigen praktijk waar ze mensen ondersteund en begeleid. Ze zet haar intuïtie en ervaring op energetisch en kunstzinnig gebied in om mensen te motiveren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Elra werkt bij ons als docent.

 

 

 

Brenda van Donge

Saskia Basten

Saskia Basten

Saskia Basten is Transformatie coach en trainer. Ze werkt op het snijvlak van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Haar passie is mensen verbinden, niet alleen met elkaar maar juist ook met hun eigen hart en ziel. Saskia heeft een eigen praktijk en is ook eigenaar van het Huis voor Zingeving. Saskia is verbonden aan NEM Academy als docent.

 

 

Twan Roefs

Twan Roefs

Twan Roefs

Twan Roefs is Transformatie Coach en is Mindfulness Trainer. Hij heeft een eigen praktijk waarin hij mensen begeleidt bij diverse vraagstukken. Daarnaast is hij werkzaam bij GGZMomentum waarin hij ook veel werkt met mindfulness o.a. bij after-care. Twan geeft de bijscholing Mindfulness.

 

 

 

 

Eline Potter

Eline Potter

Eline Potter

Eline Potter werkt als haptotherapeut in haar eigen praktijk. Eline’s kwaliteit ligt in ruimte en aandacht geven aan wie jij werkelijk bent. Eline heeft jarenlange ervaring als trainer opgedaan in het bedrijfsleven. Sinds 2011 is zij haar passie gaan volgen en vanuit haar eigen praktijk gaan werken. Eline geeft de bijscholing Haptonomie.

Comments are closed.