Docenten en Trainers

Docenten & Trainers NEM Academy

 

Francis Smulders

Francis Smulders

Francis is registertherapeute, Aura-Soma kleurendocent en Aura-Soma kleurencoach. Francis werkt bij NEM Academy als all round docente. Haar specialisatie is coaching naar de ziel. Naast haar werkzaamheden als docente heeft heeft ze een eigen praktijk.

 

 

 

Susanne Graf

Susanne Graf

Susanne is psychosociaal therapeut en werkt naast haar werkzaamheden als docent in haar eigen praktijk. Susanne geeft les in coach- en therapeutische vaardigheden. Het is haar uitdaging om mensen te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en levenshouding.

 

 

Ria Schoot Uiterkamp

Ria Schoot Uiterkamp

Ria heeft een grote passie voor het begeleiden van transformatieprocessen en is auteur van het boek ‘De roep van de ziel en de angst van het ego’. Ze heeft ruime ervaring in het begeleiden van groepen en individuen. Ria is energetisch coach in haar eigen praktijk, groepscoördinator en als all round docent verbonden aan NEM Academy.

 

 

Sander van den Berg

Sander van den Berg

Sander is transformatie en energetisch coach en geeft lessen op het gebied van Energetica. Hij begeleidt en coacht mensen bij persoonlijke en arbeidsgerelateerde vraagstukken. Sander is een zeer veelzijdig mens die onzichtbare energetische processen voor studenten werkbaar en praktisch kan maken.

 

 

Annelies

Annelies

Annelies is werkzaam als docent. In haar dagelijks werk begeleidt zij gezinssystemen waarbij sprake is van huiselijk geweld. Annelies heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van professionals  bij complexe  opvoedings-begeleidingsvraagstukken rondom cliënten (zorgsector). Dit als “coach on the job” en middels het geven van scholing en trainingen rondom deze vraagstukken. Annelies is tevens oud-student van de opleiding bij de New Energy Movers. Uit persoonlijke ervaring weet zij wat een intens en prachtig proces in je ontwikkeling, deze opleiding  je biedt.  Met veel enthousiasme neemt zij dit mee in haar werkzaamheden bij de New Energy Movers.

 

Brenda van Donge

Brenda van Donge

Brenda van Donge

Brenda is transformatie coach, zij kan mensen op een liefdevolle en duidelijke manier confronteren. Zij heeft een sterkte intuïtie en straalt rust en veiligheid uit. Hierdoor voelen mensen zich op hun gemak en weet zij het best uit de ander naar boven te halen. Zij is verbonden aan de NEM Academy als transformatiecoach/therapeut, docent en supervisor.

 

 

Jan Ton

Jan Ton

Jan Ton

Jan geeft sinds 1980 cursussen en consulten in Tarot, I Tjing, astrologie en dromenwerk.
Tarot is zijn geliefde specialiteit: hij schreef ‘Beeld van Tarot’, ‘De Levende Tarot’ en ontwierp het spel ‘Tarotlabyrint’. In zijn visie en werkwijze is de Tarot een taal van het leven, die je bewust kan maken van je diepere zelf en je verbondenheid met het grote geheel. Hij is verbonden aan de NEM Academy als docent.

 

 

Sabine Postema

Sabine Postema

Sabine Postema

Sabine is arbeids- & organisatiepsycholoog. De grote passies van Sabine zijn psychologie, Mindfulness, energiemanagement en transformatietherapie. Ze werkt als zelfstandige, geeft al 15 jaar trainingen en begeleidt mensen op het gebied van levensvragen en werkgerelateerde uitdagingen. Zij is verbonden aan de NEM Academy als docent van de opleiding PSbK.

 

 

Myriam van Nieuwburg

Myriam van Nieuwburg

Myriam studeerde HBO Maatschappelijk Werk en heeft zich gespecialiseerd in systemisch werk. Zij heeft een passie voor het begeleiden van familie- en gezinssystemen en heeft jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening en het schoolmaatschappelijk werk. Zij volgde de opleiding tot transformatietherapeut aan NEM Academy. Myriam laat zich in de ontmoeting verrassen door de mens tegenover haar en wil mensen raken in hun kern: therapiemagie. Naast haar praktijk in gezinsbegeleiding is Myriam verbonden aan NEM Academy als docent van de opleiding PSbK.

 

 

Karin Elshout

Karin Elshout -van Gaal

Karin Elshout -van Gaal

Karin is psychosociaal en systemisch therapeut. Zij werkt graag vanuit haar intuïtie, daar ligt haar kracht. Haar specialiteiten zijn traumaverwerking en relatietherapie. Zij  bestuurt een stichting en werkt op vrijwillige basis in het bedrijf van haar echtgenoot. Zij is verbonden aan de NEM Academy als docent en coördinator van de opleiding PSbK. Daarnaast verzorgt zij ook onze EMDR bijscholing.

 

 

Marie-Louise Willemen 2015

Marie-Louise Willemen

Marie-Louise

Marie-Louise is een bevlogen lichaamsgerichte therapeut-trainer en coach. Zij is gespecialiseerd in Emotioneel Lichaamswerk, dans en lichaamsgerichte coaching. Ze brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging en begeleid ze om in hun kern te blijven. Juist door zichzelf te zijn, verbindt ze mensen met zichzelf en met elkaar. Hierdoor ontstaat er verdieping in het contact wat samenhorigheid, bewustwording, ontspanning en plezier brengt. Ze is verbonden aan de NEM Academy als docent voor de Bijscholing Emotioneel Lichaamswerk ( ELW)

 

Elra Heus 2017

Elra Heus

Elra Heus

Elra is energetisch & creatief therapeut en coach. Ze heeft een eigen praktijk waar ze mensen ondersteund en begeleid. Ze zet haar intuïtie en ervaring op energetisch en kunstzinnig gebied in om mensen te motiveren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Elra werkt bij de Nem als docent.

 

 

 

Twan Roefs

Twan Roefs

Twan Roefs

Twan Roefs is Transformatie Coach en is Mindfulness Trainer. Hij heeft een eigen praktijk waarin hij mensen begeleidt bij diverse vraagstukken. Daarnaast is hij werkzaam bij GGZMomentum waarin hij ook veel werkt met mindfulness o.a. bij after-care. Twan geeft de bijscholing Mindfulness.

 

Comments are closed.