Gastenboek

Gastenboek

Op deze pagina kun je ervaringen lezen en delen.
Wij stellen het zeer op prijs als je een reactie achterlaat.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Alvast onze dank voor je reactie!
 


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(89)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
<
(9) Edwin Vonk
Fri, 14 December 2012 15:58:07 +0000

Deze opleiding is behalve een opleiding tot transformatietherapeut tegelijk één grote persoonlijke ontwikkelingsreis. Alles wat je met mogelijke toekomstige clienten gaat doen beleef en onderga je zelf. Daardoor ben ik behalve dat ik therapeut/coach ben geworden persoonlijk ook enorm gegroeid. De opleiding is een perfecte mix van praktische tools en energetisch, systemisch werken. Inmiddels ben ik werkzaam als zelfstandig transformatietherapeut, ervaar ik dat ik mijn clienten enorm veel te bieden heb en dat de opleiding dus perfect aansluit op wat de praktijk in deze tijden vraagt.

(8) Kevin Elandiel Bouayed
Thu, 22 November 2012 15:40:42 +0000

In de NEM opleiding heb ik een instituut en een doel gevonden waar ik lang naar op zoek was. Al vanaf jonge leeftijd ben ik zoekende naar antwoorden op prangende levensvragen en de betekenis van het leven. De NEM voorziet niet alleen in de middelen om anderen te gaan leren coachen maar heeft het onvermijdelijke effect dat mijn zintuigen naar mezelf worden gekeerd om vooral de zoektocht in mezelf te beginnen. Als groep en als individu gaan we op reis door een reeks ervaringen en openbaringen die ons dichter bij onszelf en de essentie van het leven brengen met als gevolg deze kennis later als movers door te kunnen geven aan volgende generaties. De NEM biedt me wat iedere andere school heeft nagelaten: Lessen over het leven :)

(7) Marco
Tue, 13 November 2012 15:05:42 +0000

In ben in 2011 begonnen met de opleiding en het is één van de beste keuzes in mijn leven. Ik ben nu bezig met mijn derde module en ik leer en ervaar zoveel over mezelf, dat ik me soms ook wel eens afvraag wat ik in mijn voorgaande jaren heb gedaan.
Mijn burn-out heeft me eigenlijk in deze situatie gebracht. Ik kon niet meer ontkennen dat ik mijn leven anders moest gaan leiden. Maar hoe? Door de opleiding leer ik meer over mijn gedrag, conditioneringen, weerstanden, grenzen en mogelijkheden op verschillende manieren. Eigenlijk één grote ontdekkingstocht. En ook veel bevestiging van wat ik wel vermoedde, maar nooit durfde te openbaren; de kracht in mezelf. Handelen volgens mijn gevoel, op intuïtie, denken en voelen in balans. Tja, wie herkent dit niet in deze maatschappij waarin we nu leven?
Het volgen van deze studie heeft niet alleen mijn leven, maar ook die van mijn omgeving verandert. Meer en andere energie.
De naam klopt ook: New Energy Movers.
Eerst zelf bewust worden van mijn eigen krachten en vervolgens doorgeven. De wereld verandert, transformeert. Echt fantastisch om mee te mogen doen.


(6) Brenda van Donge
Tue, 13 November 2012 10:41:45 +0000

Wat zocht ik ?
Wie ben ik ?
Vragen die diep van binnen voelbaar waren.
Maar geen tijd om er bij stil te staan. Veel te druk met "overleven"
Want ik moet toch..., en je kan toch niet zomaar...

Toen ik mijn zogenaamde gehechtheden en zekerheden is van een afstand ging bekijken en me durfde af te vragen of dit echt is wat me gelukkig maakt merkte ik tot mijn verbazing dat ik me liet meezuigen zonder te doen wat ik echt zelf wilde.

Tijd voor mezelf maken, stilstaan bij mijn keuzes en gedachten.
Bewust worden waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe.

Gelukkig was de drang te weten waarom ik hier ben en wat ik mag betekenen groter.
Zo begon mijn ontdekkingsreis naar mezelf bij de NEM.
Op de open dag werd het me duidelijk, hier kan ik op zoek gaan met mijn vragen die ik diep van binnen voel. En ontdekken wie ik ben.
Nu ik inmiddels in de tweede module zit kom ik er steeds meer achter wie ik ben. Zonder opgelegde regels maar in vrijheid. In de vertrouwde omgeving van de NEM met een team authentieke en warme mensen.
Hier durf ik bewust naar mezelf te kijken. Confronterend soms, maar prachtig om jezelf te vinden.

Het is voor mij de beste keuze die ik kon maken !


(5) Monique Adriaansen
Mon, 12 November 2012 13:42:13 +0000


Een opleiding waarbinnen ik mijn kwaliteiten als mens en hulpverlener steeds verder ontwikkel, door mezelf te leren kennen en te zijn. Het voelen van emoties van anderen bracht mij in mijn baan als maatschappelijk werkster vaak in verwarring, nu leer ik wat ik voel niet altijd van mijzelf is en leer de emotie van de ander te scheiden van de emotie van mijzelf. Ik leer mij af te stemmen op de ander zonder mijzelf kwijt te raken.(ken u zelf, ken de ander!) .
Mijn (spirituele) kwaliteiten ontwikkel ik (verder), maar wel met aandacht en handelen gericht op mijn leven en werken hier en nu. De lessen zijn theoretisch goed onderlegd. Geen “gezweef”, down to earth! (En neig ik tot “zweven”dan word ik door één van de docenten weer met beide benen naar beneden getrokken!!!)
Stel dat ik na deze opleiding niet verder zou gaan als coach/therapeut/mover, wat ik me nu niet kan voorstellen, dan ben ik als mens zoveel rijker, dat ik deze “ groei” niet had willen missen. De opleiding is een aanrader voor iedereen die bereid is om zichzelf te leren kennen en met stevige grond onder zijn/haar voeten in het leven wil komen te staan, maar zichzelf ook staande wil kunnen houden als de grond onder zijn voeten minder stevig blijkt dan verwacht….

Monique Adriaansen

(4) Jacqueline Chalacan Heredia
Fri, 9 November 2012 19:43:55 +0000

Voordat ik met de NEM begon, was ik al een bezige bij; had van alles al gedaan, van diverse werkplekken tot studies, cursussen, reizen en een paar jaar buitenland. Nu, jaren later, een gezin, een drukke baan en nog steeds van alles omhanden. Maar ik wilde méér, met de bedoeling om, naast het onderwijs, een eigen praktijk te starten. Dus ging ik naar de open dag van de NEM en ik was verkocht. Open en onbevangen stapte ik er in, dacht dat ik mezelf wel kende, dacht dat ik wel wist hoe ik bij mijn gevoel moest komen, dacht dat ik wel wist hoe het allemaal in elkaar steekt! Ik ben er achter gekomen: nu begínt het pas! De ontdekkingsreis naar JEZELLUF, want dat is het. Dit is pas mijn 2e module en langzamerhand komen er steeds meer puzzelstukjes bij die wonderbaarlijk genoeg in elkaar passen. Stukje bij beetje werk ik naar mijn kern toe, om vervolgens weer keihard in mijn gewoontes te vervallen, dan me er weer bewust van te worden, enz..en zo kom ik stapje voor stapje verder in mijn eigen proces. Het leuke is dat ik nu ook bij anderen die linken ga zien, waar ik zelf al tegenaan ben gelopen tijdens de cursusavonden, intervisies, gesprekken of trainingsdagen. Want ook dát is zo goed: je wordt aan alle kanten begeleid in je proces, je leert door afwisselend coach en coachee te zijn, kortom, je wordt binnenste buiten gekeerd. En dat is goed, want alleen door zélf aan den lijve ondervonden te hebben en bewust te worden van je eigen mechanismen, je gedrag, de ontdekking waarom je bent zoals je bent, alleen dán zul je anderen goed kunnen begeleiden of therapie kunnen geven. Ik voel me thuis bij de NEM, de sfeer is warm en veilig, de lesstof is boeiend en elke cursusavond opent weer nieuwe deurtjes, op weg naar ‘jezelluf’..

(3) adrie van den biggelaar
Fri, 9 November 2012 11:59:47 +0000

Ik volg momenteel de opleiding en zit nu halverwege mijn tweede module. Ik zal proberen zo kort mogelijk te zijn over mijn ervaring met de NEM. Het voelde goed om te beginnen. Toen ik eenmaal begonnen was, wilde ik vluchten. Ik kwam bij mezelf binnen. Nu kan ik zeggen, het is een geschenk. Een mooier geschenk kon ik mezelf niet geven. Hier gebeuren dingen die je thuis doen komen in jezelf. Hier mag je zijn, ongeacht wat je doet. Twee dingen mag je niet, dat is aan iemand zijn proces en iemand zijn vrije wil komen. Wat dat inhoud dat word je vanzelf geleerd. Ik ben in ieder geval dankbaar dat ik de kans aangereikt heb gekregen en nu zelf ontdek wie ik echt ben. Tegen ieder ander die vraagt over de NEM zeg ik: voelt het goed, doen! En maak net als ik ook een ontdekking reis naar jezelf.

(2) Veronique Hoosemans
Thu, 8 November 2012 15:13:27 +0000

De opleiding tot transformatie coach is voor mij de slagroom op de taart, mijn diploma voor de rest van mijn leven! Ik had al veel hobbels genomen de afgelopen jaren en voelde me ook in een soort van balans. De opleiding biedt mij de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen waar ik niet bij kon. Als eerstejaars voel ik de groei en mijn blik naar de wereld is aan het veranderen. Het leven wordt steeds mooier en ik ben ervan overtuigd dat ik deze leerschool kan en mag doorgeven in welke vorm dan ook!


(1) Jacqueline van Vilsteren
Mon, 5 November 2012 13:08:00 +0000

De beroepsopleiding tot Transformatie coach, -therapeut, -mover brengt je bij de kern. De kern van jezelf en de kern van al wat is. Het is een uitdagende en inspirerende reis. Met begeleiding, motivatie en inspiratie van professionals en ervaringsdeskundigen.
Wil je écht leven? Wil ook jij je authentieke zelluf zijn? Je passie voelen en praktiseren? GA ERVOOR! Als coach, therapeut, mover; of wat jij ook doet of wílt doen.
Wat je hier ont-dekt zal je werk en heel je leven (lees: wezen) verrijken!
WAT WIL JIJ?


<

Comments are closed.