Gastenboek

Gastenboek

Op deze pagina kun je ervaringen lezen en delen.
Wij stellen het zeer op prijs als je een reactie achterlaat.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Alvast onze dank voor je reactie!
 


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(89)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
(19) Johannita Disco
Wed, 30 October 2013 08:27:53 +0000

De NEM en met name José is voor mij iedere keer weer thuiskomen. MeZelluf leren en mogen zijn. Waar ik in liefdevolle confrontatie wordt uitgedaagd en opgetild om mijn in basis aanwezig zijnde krachten te vinden en in te zetten. Angsten en mechanismen aan te kijken en overwinnen op eigen tijd en tempo.

Johannita

(18) Lennie Mast
Mon, 28 October 2013 07:46:21 +0000

De opleiding heeft me mooie inzichten in mezelf gegeven. Ik heb leren voelen en vond/vind het heel bijzonder om de verbinding met onze groep te voelen. Het naar school gaan voelt als thuiskomen. Lennie

(17) Lieskè
Tue, 8 October 2013 15:00:28 +0000

Door de NEM is er een “nieuwe “wereld voor mij open gegaan. Ik heb geleerd om weer te voelen, om te genieten van het leven. Om keuzes te maken met mijn hart. Om alles wat op mij af komt een plaats te geven, te voelen wat van mij is en wat van een ander is. Ik kan nu staan in deze wereld. Ik heb mijn eigen ruimte ingenomen. Door de NEM weet ik wat mijn doel is in deze wereld. Ik voel en beweeg in creativiteit, zuiverheid en spiritualiteit, te zijn WIE IK ben, te staan en te genieten van het leven. De NEM is mijn gids en helpt mij hierbij. Door de NEM ben ik uit mijn cocon gekropen en gegroeid tot een hele mooie vlinder. Die schittert met al haar mooie kleuren en straalt in de zon. Bij de NEM heb ik voor het eerst liefde gevoelt en geleerd dat ik deze liefde mag ontvangen. Zij snappen mij en helpen mij mijn zelf te begrijpen.

Lieskè(16) Anne-Marie Faassen
Mon, 7 October 2013 16:17:48 +0000

In april 2013 ben ik afgestudeerd aan de NEM. Alhoewel de opleiding mij meteen aansprak, had ik ook mijn reserves. In de afgelopen jaren ben ik erg op zoek geweest naar mijn passie en doel in mijn leven. Keer op keer was die baan of opleiding toch niet datgene waar ik naar op zoek was. Uiteindelijk heb ik toch besloten om de stap te zetten en de opleiding te gaan volgen.

De opleiding, maar ook de daarbij behorende transformatiegesprekken met José, hebben enorm bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Bewustwording, inzicht krijgen in bijvoorbeeld mijn mechanismen maar ook het samenzijn in een groep met gelijkgestemden waar “alles” er mag zijn, heb ik als een verrijking ervaren.
Ik weet inmiddels ook wat mijn passie en doel is namelijk het begeleiden van expatriate gezinnen die worstelen met hun nieuwe leven in het buitenland. Als ervaringsdeskundige én als therapeut kan ik bijdragen aan een mooie en waardevolle levenservaring in het buitenland.


(15) José van den Diepstraten
Tue, 17 September 2013 11:11:27 +0000

Zo enorm trots op onze studenten...!!

(14) Lieske Novo
Tue, 23 April 2013 14:12:11 +0000

Ik volgde de dagtraining Zelfontwikkeling. Soms heb je een kaart nodig of een routebeschrijving die je naar de juiste weg leidt om je eigen pad te vinden en te volgen. Bedankt voor deze kaart!

(13) Gerry van Schendel-Kroese
Wed, 16 January 2013 14:33:42 +0000

Naar aanleiding van de lezing bij de Vrij Metselaarsloge
'Het Vrije Geweeten' te Breda.

Sommigen hadden moeite met het reïncarnatie idee, maar we zijn allemaal zoekende en ieder pakt het beste uit de les. Vroeger werden de grote wijsheden doorgegeven van leermeester op leerlingen, die er voor openstonden en bleef voor de on-ingewijden een geheim.

Nu in deze tijd staan er meer mensen open voor innerlijke waarheid. Nathalie en José brengen dit op een mooie, vredelievende wijze vanuit hun hart, over aan de mensen, die er voor open staan. Het is hun missie...

Hartelijk dank voor deze fijne uiteenzettingen.
Zie ook hun boeken. 'Zelf ontdekt Zichzelluf'en anderen.

Spirituele wetten, kosmische verbindingen en intuïtieve ontwikkeling, spreken mij erg aan...

Gerry van Schendel-Kroese
Ps als ik jong was zou ik hun Coachopleiding aan de NEM Academy volgen

(12) Debby van der Plas
Tue, 15 January 2013 15:38:07 +0000

Ik heb een 'technische' achtergrond door mijn opleiding op de TU. Zeven jaar geleden heb ik mij omgeschoold naar neurofeedbacktrainer (= hersentrainer), eigenlijk een combinatie tussen de 'zachte' kant als therapeut en de 'harde' kant met de techniek die wordt gebruikt bij neurofeedbacktraining. Mijn rationele, prestatiegerichte kant is inmiddels voldoende ontwikkeld. Ik wil nu als therapeut zelf meer mijn zachte en intuïtieve kant ontwikkelen. Niet alleen voor mezelf maar ook om mijn cliënten beter kunnen begeleiden in de processen die zij doormaken. Hiervoor zocht ik een opleiding die het onbewuste en intuïtieve in de mens ontwikkelde zonder het aardse, rationele en praktische uit het oog te verliezen. In mijn beleving heb je beide kanten nodig om je eigen praktijk te kunnen voeren en mensen goed te kunnen begeleiden in hun (transformatie)proces. Dit heb ik gevonden in de opleiding bij de NEM. Ik zit nu in mijn 2e module. Het is soms best zwaar, het is soms erg emotioneel, soms erg grappig, soms alles tegelijk. Maar ik ga altijd met veel plezier heen en heb er geen spijt van dat ik dit ben aangegaan. Maar .....bezint eer ge begint! Je komt jezelf hoe dan ook een keer tegen!

(11) Twan Roefs
Sun, 13 January 2013 11:19:38 +0000

Hallo Nathalie en Jose (en anderen), wat is de website mooi en vooral overzichtelijk geworden. Veel duidelijke en nuttige informatie. Tijdens de lesavonden had ik begrepen dat jullie bezig zijn met een boek over het Moversmodel. Is er al iets bekend wanneer dit uitgegeven gaat worden? Groeten, Twan

(10) Patricia
Fri, 21 December 2012 19:28:33 +0000

Hallo,
Ik ben al diverse maanden in therapie bij New Energy Movers. Ik was al jaren op zoek naar iemand die dieper bij mij zou kijken, dieper zou graven tot op het bot zou gaan. Na vele bezoeken te hebben gehad bij diverse therapeuten, die maar steeds de vinger niet op de zere plek konden leggen, werd ik eindelijk geleid naar New Energy Movers. Het was trouwens mijn nichtje Wendi die mij tipte. Ik ben haar ook hier dankbaar voor. Ik ben er nog niet maar wel op de goede weg en heb vertrouwen dat ik op het eind van deze leerzame reis er beter voorsta, dichter bij mezelf ben, dan toen ik instapte. Voor nu wil ik alvast de meiden bedanken (Marian en Monique) en zeker José voor haar begeleiding hierin.
Liefs Patries

Comments are closed.