Gastenboek

Gastenboek

Op deze pagina kun je ervaringen lezen en delen.
Wij stellen het zeer op prijs als je een reactie achterlaat.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Alvast onze dank voor je reactie!
 


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(89)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
(39) Marianne Verstraten
Mon, 9 February 2015 09:54:30 +0000

De winterbezinning was een geweldige ervaring.Wat een warmte, wat een verbondenheid. Veel geleerd.Heel bijzonder. Geweldige begeleiding van Jose en Nathalie. Het was in een woord SUPER. Dankjewel. Veel liefs Marianne

(38) Carla
Sun, 8 February 2015 21:35:31 +0000

Het winterbezinningsweekend heeft mijn verwachtingen totaal overtroffen! Wat een geweldige ervaring, niets moet, alles mag en vooral jezelf zijn en van jezelf houden.
Dingen die in je dagelijkse leven, waarin we geleefd worden, niet meer aan de orde zijn.
Ik voel me als herboren en probeer de dingen die ik geleerd heb, ook verder vast te houden. Prachtige mensen ontmoet, heerlijke liefdevolle energetische stromingen voelen van de groep, in één woord een echte aanrader. Onder de uiterst deskundige begeleiding van José en Nathalie heb ik mijn rugzakje leeg kunnen maken, wat een verlichting!
Dank je wel José en Nathalie, ik zal het zeker iedereen aanraden!

(37) Didy van der Vis
Tue, 27 January 2015 13:51:06 +0000

De cursus EMDR heeft me veel plezier gedaan. Zeer interessant en een fantastische tool om mee te werken. Inhoudelijk goed wat betreft de verhouding lesstof uitleg en oefenen. De verloren dag hebben jullie heel correct gecompenseerd met de toegang voor het symposium van 8 maart. Goed om mee te maken hoe verschillende docenten ook verschillend met de uitwerking van de lesstof omgaan. Beide gaven hun visie en dat was oké voor mij. Ik verwacht er nog veel gebruik van te maken. Prima cursus!

(36) Erik-Jan
Wed, 5 November 2014 09:33:34 +0000

Ik kijk met een bijzonder goed gevoel terug op de herfstbezinning. Bezinning en meditatie heb ik nooit meegekregen en stonden best ver van me af. Ik ben blij dat ik heb het ontdekt en merk dat het heel waardevol voor me is: het helpt me. Om dat te ervaren, is schitterend. Ik voel mijn eigen pad weer en ervaar de durf en het vertrouwen om dat te bewandelen.
Dit prachtige resultaat is mogelijk mede dankzij de prima begeleiding en geweldige groep. Schatten van mensen, ik ga jullie missen.

(35) Etienne
Tue, 4 November 2014 21:12:02 +0000

Wat een geweldig bezinningsweekend. Ik ben weer helemaal in mijn gevoel gekomen. Denken en voelen zijn weer eindelijk in evenwicht. Heb los kunnen laten en weer energie opgedaan. En wat een super groep hadden we, zoveel liefde, energie, gevoel. Iedereen mocht zijn die hij was. Ongekend. Wat ben ik dankbaar dat ik dit met jullie mocht meemaken. Dank aan Marlinde en Susanne voor hun warme en liefdevolle begeleiding. Zo waardevol!

(34) Angela
Mon, 3 November 2014 19:22:37 +0000

Het was magisch! De liefde, energie en verbinding die ik afgelopen weekend heb mogen voelen, daar zijn haast geen woorden voor.. Dank aan allen bij wie ik mezelf mocht en kon zijn! Het heeft me nieuwe inzichten gekregen en heb ontzettend zin om daar mee verder te gaan!
Zo ontzettend dankbaar!

(33) Jacqueline Chalacan Heredia
Fri, 10 October 2014 16:33:28 +0000

Vol verwachting klopte mijn hart, toen ik naar de workshop het geheim van een goede scriptie ging. En mijn verwachtingen zijn uitgekomen: een inspirerende dag met een zeer duidelijk kader, handvatten en vooral DOEN. Alleen, met elkaar, uitwisselend, kritisch naar elkaars ideeen kijken en adviezen geven. Ik weet nu waar ik op moet letten, maar vooral merk ik dat het gewoon dóórwerkt: daar waar ik aan begonnen ben, blijft borrelen en ik krijg spontaan ingevingen, omdat het kader al is gezet. Al ga je helemaal blanco naar de workshop, zonder dat je hebt nagedacht over een onderwerp, dan ga je toch naar huis met een richting waar je het in zult gaan zoeken, iets wat dicht bij je ligt.(32) Douwine
Mon, 6 October 2014 10:02:48 +0000

Dankbaarheid en eeuwige verbinding neem ik mee naar huis. Ik ga mijn ZELLUF neerzetten in kleine stapjes vol vertrouwen.
Dank voor de veiligheid en gezien worden in deze mooie zielengroep.

Liefs Douwine

(31) Brenda
Mon, 6 October 2014 09:58:56 +0000

De succesweek heeft me teruggebracht daar waar ik mag zijn, in mijn gevoel.
Met plezier, passie en power! Zodat ik de beweging mag maken om met mijn hart mijn eigen praktijk neer te zetten.

Lieve Nathalie en José
Bedankt vanuit mijn hart

Brenda

(30) Twanami
Mon, 6 October 2014 09:55:28 +0000

Met succes heb ik mijzelf (her)ontdekt. Heb opnieuw het besef mogen vinden dat de keuze die ik wil maken NU moet maken. Het leven is te kort om er niet van te genieten. Ik volg mijn hart en passie.
Bedankt voor jullie prachtige, pure energie.

Leef en geniet van elke dag.
Twanami

Comments are closed.