Gastenboek

Gastenboek

Op deze pagina kun je ervaringen lezen en delen.
Wij stellen het zeer op prijs als je een reactie achterlaat.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Alvast onze dank voor je reactie!
 


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(89)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
(49) Wendy Zitter
Wed, 8 July 2015 09:24:21 +0000

Het zomerbezinningsweekend was geweldig! Een heel weekend om in een mooie omgeving weer contact te maken met mijn ware ik. Het hoofd bieden aan angsten en emoties die diep verborgen waren maar wat voelt het bevrijdend om te doen zeg. Een fijne en veilige groep maakte dit mogelijk en dat alles onder de deskundige leiding van Nathalie en José die je echt uitdagen om het hoogste uit jezelf te halen. Enorm dankbaar dat ik hierbij aanwezig kon en mocht zijn. Liefs, Wendy

(48) Ilse Verhoef
Wed, 8 July 2015 08:03:44 +0000

De zomerbezinning was een unieke ervaring! Dit is wat je een bezinningsweekend kunt noemen! Ik heb veel mooie inzichten verkregen en heb grote sprongen gemaakt in mijn persoonlijk proces. Het is voor mij DE manier om echt contact te maken met je ware zelf. Precies wat ik nodig had. Mijn complimenten aan José en Nathalie. Met heel veel power en passie stellen zij alles in het werk om je met jezelf te verbinden en alle ware gevoelens aan het licht te brengen. Met succes! Verder heb ik intens genoten van de groepsenergie en de locatie in Biezenmortel. Het had van mij nog weken mogen duren! Ik ga zeker nog een keer mee!! Enorm bedankt! Liefs, Ilse Verhoef

(47) Marc
Mon, 15 June 2015 19:38:55 +0000

Goedenavond,

Het logo van uw organisatie triggert mij enorm, zou u mij wat meer over de betekenis van het logo kunnen vertellen.

(46) Eugenie Groenewegen-Nelstein
Fri, 13 March 2015 13:37:35 +0000

Open en onbevangen ben ik de succesweek ingegaan. Mijn eigen ballast zo gezegd had ik als bagage bij me. Bereid om bij geen succes, ze weer op te pakken en mee te nemen.
Leve en lang leve de NEM docenten.
Ik begin een verfrissend leven.
Nathalie en José hebben mij met hun gedrevenheid en hartverwarmende, degelijk onderbouwde vormings inspiratie geraakt en opgeleid in het voeren van een succesvolle praktijk. Ik vervolg met blijdschap mijn weg.
Ik geloof in NEM ACADEMY en de inspiratie die zij heeft uitgestraald in deze Succesweek.
Met vriendelijke groet,
Eugenie, Groenewegen- Nelstein

(45) Adrie van den Biggelaar van Zon
Fri, 13 March 2015 12:32:23 +0000

Voor mij is de succesweek een succes geworden. Binnen 4 dagen staat er een praktijk, website www.ritrovi.nl, folder, businessplan en het financiële plaatje is rond. Ik heb familie erbij en wij staan allen op het punt om uit het nest te vallen en onze weg in te slaan. Dit voelt zo onbeschrijfelijk en dit alles onder leiding van twee kanjers Nathalie van Spall en José van den Diepstraten. Ik ben er klaar voor om de wereld in te trekken, NAMASTE...

(44) nicole
Fri, 13 March 2015 12:16:01 +0000

Net een Fantastische succesweek achter de rug in Diessen.
Zet 5 zeer gemotiveerde mensen bij elkaar en je krijgt een 'family' die de wereld aan kan. Jose en Nathalie waren de 'ouders' van de groep. Betere kan je niet hebben.
Echt een aanrader voor iedereen die voor zichzelf wil gaan beginnen. Gun jezelf deze 5 daagse en ont-dek hoeveel power je hebt om er echt voor te gaan! Het werkt echt!!!!

De investering is het dubbel en dwars waard.

Liefs van Nicole, die onverwacht toch nog mee ging op het laatste moment omdat ze op de event een grote prijs had gewonnen.
Alles wees erop dat dit 'moest'gebeuren. Het ont-moeten.

(43) Myriam Dekkers-van Nieuwburg
Fri, 13 March 2015 11:38:21 +0000

Vrijdag 13 maart 2015. Vandaag de laatste dag van de Succesweek.
Wat een boost! Mijn bedrijf, website, folder, facebookpagina, businessplan, en een nieuwe familie erbij!
José en Nathalie, ja alweer en opnieuw en opnieuw: Kanjers!
Zo trots op www.gezinsbegeleidingbreda.nl

(42) Henk Jongbloed
Fri, 13 March 2015 11:38:18 +0000

Succesweek van 9 tot 13 maart.

Wat een fantastische en bijzondere week waarin je keihard timmert aan je eigen weg en praktijk! Van missie, naar website en de financiële rompslomp.
Veel geleerd en ontzettend hard gewerkt hebben geleid tot een prachtig resultaat!
www.verumlignum.nl

José en Natalie bedankt!!!

(41) Joyce Marijnissen
Tue, 17 February 2015 13:49:44 +0000

Woow wat was de winterbezinning mooi zeg. Wat een ervaring. Een hele fijne, warme groep en we waren erg verbonden. Veel geleerd en ben in mijn kracht gezet. Ik heb mezelf overtroffen en ben uit mijn comfortzone gestapt met de super fijne begeleiding van José en Nathalie. Heel erg bedankt! Ik raad het iedereen aan.

(40) Angelique
Mon, 9 February 2015 14:15:46 +0000

Het winterbezinningsweekend is een hele bijzondere ervaring geweest. En zal me nog lang bijblijven. Voor mezelf heb ik mooie inzichten gekregen. Ik heb me opengesteld voor alles wat er in dit weekend aangeboden werd. Door elke uitdaging aan te gaan en met de goede begeleiding en het enthousiasme van José en Nathalie ben ik weer enorm in mijn kracht komen te staan.
José en Nathalie dankjewel voor dit mooie weekend!!Comments are closed.