Inspirerende Succesweek!

Inspirerende Succesweek!

• Maandag 12 t/m vrijdag 16 maart 2018
• Maandag 24 t/m vrijdag 28 september 2018

Locatie: De Nieuwe Erf in Diessen

Inschrijven

Zit jij in de beginfase van het opstarten van je eigen bedrijf of praktijk? Heb je plannen in die richting? Of heb je al een praktijk en wil je deze een boost geven? Hoe trek je meer klanten aan? Hoe bouw je een authentieke visie en boeiende activiteiten op? Hoe kun je werken vanuit je hart en daar een mooi leven mee opbouwen…?
Kortom, vraag jij je af hoe je jouw droom kunt leven en realiseren? Dan is deze week het ultieme aanbod voor jou!

Tijdens deze Inspirerende Succesweek
krijg je antwoord op al je vragen!

Inspirerende Succesweek

 

En tegelijkertijd werk je aan het manifesteren van je droom!

Een unieke week, gevuld met tal van leerzame, boeiende workshops, speciaal voor mensen die vanuit authenticiteit en passie een eigen praktijk of onderneming willen opstarten en/of behoefte hebben aan inspiratie. Er wordt aandacht besteed aan alle praktische en dieperliggende aspecten van de realisatie van je droom. Tijdens deze week krijg je eveneens persoonlijke coaching gesprekken waarbij naar jouw specifieke vraagstukken wordt gekeken.

Een week vol met inspiratie en beweging gegeven door Nathalie van Spall, José van den Diepstraten en andere inspirerende mensen.

José & Nathalie hebben een schat aan ervaring op het gebied van menselijke begeleiding en weten hoe je dromen kunt gieten in een ondernemersvorm. Ze weten als geen ander wat er nodig is om dromen praktisch te realiseren. Beiden delen voor het eerst hun persoonlijke sleutels tot succes in de vorm van dieperliggende kennis, inzichten & ervaringen met jou in deze inspirerende succesweek!

Dit mag je niet missen!
Neem nu de stap… en gun jezelf deze inspiratie week!

 

Inhoud van de Succesweek:
De gehele week werk je aan aan het verhelderen, concretiseren en realiseren van je droom. Je volgt workshops gericht op velerlei aspecten van je ondernemerschap. Vanzelfsprekend doen we dit op de unieke NEM manier met diepgang, positieve energie, daadkracht & resultaat. Je werkt deze week aan de volgende hoofdonderdelen:

Persoonlijk energiemanagement; alle aspecten met betrekking tot jouw persoonlijke innerlijke balans komen hier aan bod. Je leert innerlijke belemmeringen en diepe overtuigingen om te zetten naar gerichte daadkracht. Alles is energie dat wist je waarschijnlijk al.  Je leert om je energie gericht te focussen en in te zetten voor je het realiseren van je droom. Je leert jezelf in een staat van flow te brengen.

Vernieuwend ondernemerschap; alle praktische aspecten komen aan bod van klantenwerving, presentatie, blogbeheer tot bedrijfsvoering tot (internet) marketing. Weliswaar met een vernieuwende verbindende saus, geheel gericht op trends van de nieuwe tijd en het nieuwe werken.

Gerichte Powercreatie; tijdens dit blok leer je samen te werken met de wetten van het universum, vertaald naar de realiteit van het aardse leven. Je leert hoe jij het leven kunt creëren dat je wilt en wat daar voor nodig is om vanuit je hart handen en voeten te geven aan jouw creatie.

Mensgericht werken vanuit zielenkracht en authenticiteit; hier komen allerlei vakmatige aspecten aan bod van het vak van menselijke begeleiding. Je leert je kwaliteiten te onderkennen en te werken vanuit de blauwdruk die je bij je draagt. Hoe kun je diepere bronnen gebruiken om op aards niveau een ster te worden in je vak?

Prijs:
• € 595,- exclusief btw. Dit is inclusief overnachtingen, alle maaltijden en individuele coachgesprekken.
• De succesweek is fiscaal aftrekbaar voor ondernemers.

Inschrijven

 

Comments are closed.