Bijscholing EMDR groot succes!

Op dinsdag 14 mei werd weer een driedaagse bijscholing EMDR met succes afgerond. Wij feliciteren alle deelnemers met hun certificaat! Reacties van deelnemers:

 

Ik vond de bijscholing EMDR zeer bruikbaar. Het is een goede toevoeging voor mijn werk als therapeut. In een korte tijd leer je alle basisinformatie. Je leert de techniek toe te passen onder hele goede begeleiding. Ik ben blij dat ik deze bijscholing heb gedaan! Het heeft mij en mijn werk verrijkt. A.v.d.B.

 

EMDR is een fantastische techniek die ik als interventie kan inzetten binnen mijn werk als rouwtherapeut. De bijscholing bij NEM heeft als meerwaarde dat deze vooral de mens achter de cliënt blijft zien en niet alleen de interventie als klinische methode. Dank je wel! Gertie Moonen, Rouwtherapeut, zelfstandige praktijk.

 

Voor iedere therapeut een zeer waardevolle aanvulling om te gebruiken. Een prachtige interventie, de moeite waard om in de vingers te krijgen. Susanne Graf, Psychosociaal Therapeut, docent en eigenaar Logos en Sophia.

 

Je leert in deze bijscholing goed de basisvaardigheid van EMDR toepassen. Vooral door het vele oefenen ervaar je zelf hoe krachtig de methodiek werkt. Chantal van Disseldorp, Psychosociaal Therapeut en eigenaar Logos & Sophia.

 

Deze bijscholing is fantastisch. EMDR is een bijzondere tool die heel veel kan opleveren. Ik heb veel geleerd en ervaren. M.v.G. 

 

Ik ben blij en er trots op dat ik deze bijscholing heb gevolgd. De manier van omgaan met theorie, oefeningen en feedback van de begeleider is zeer goed. De gehele bijscholing en de manier van trainen is voor mij een verademing. Emelie Gilissen, Autisme Specialist.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

EMDR

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.