Interactieve lezing ‘Kijkje in de Hemel’ door Marianne Kimmel

Wanneer:
17/03/2017 @ 19:30 – 21:30
2017-03-17T19:30:00+01:00
2017-03-17T21:30:00+01:00
Waar:
New Energy Movers
Michiel de Ruyterstraat 2
4819 AD Breda
Nederland
Kosten:
15,00 euro p.p. incl. BTW
Contact:
New Energy Movers
0765219573

Marianne Kimmel

Een bijna-doodervaring (BDE) is een bijzondere en ingrijpende gebeurtenis, vol inspirerende levenslessen. Wat kunnen we leren van zo’n ervaring vol liefde, vrijheid, inzicht en heling? Op haar negende had Marianne een BDE, nadat een verkrachting zodanig uit de hand liep dat ze stikte. Ze geeft ons een kijkje in ‘de hemel’ en gaat onder andere in op het waarom van lijden, de reis van onze ziel en de kracht van energie. Haar verhaal biedt hoop, inzicht en vertrouwen.

Als coach en healer ondersteunt Marianne Kimmel mensen om weer in contact te komen met hun diepste bron van zielsliefde. Iedereen is van oorsprong liefde, maar door omstandigheden en invloed van buitenaf ontstaan beschermlagen die een afstand scheppen tot die diepe liefde. Het haar missie om die liefde weer zichtbaar te maken door de beschermlagen te helen en mensen hun grootste potentieel kunnen leven. Hierbij maakt ze onder andere gebruik van alle spirituele lessen die ze tijdens haar bijna-dood-ervaring heeft meegekregen. Marianne werkt vanuit haar eigen bedrijf Sunflower Coaching (www.sunflowercoaching.nl).

Daarnaast doorbreekt Marianne het taboe rondom seksueel misbruik en geeft ze inzicht hoe dit trauma kunnen worden geheeld. Ze heeft de Stichting Project Speak Now (www.projectspeaknow.nl) opgericht, die als doel heeft lotgenoten van seksueel geweld te ondersteunen op hun weg naar heling.

Neem alvast een kijkje naar Marianne haar verhaal:
RTL Nieuws ‘Misbruikt door papa’: https://youtu.be/4gDs0Q9yZ-U

Klik hier om je in te schrijven.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.